Sportovní čest a sláva zachráněny


Sportovní čest a sláva 4.trasy byly na letošních 33. Letních PanTAKových hrách zachráněny!

4ka nastupuje

Hlásím úspěch trasy 4! Na letošních Pantakovkách jsme byli s Janou Chloupkovou v počtu dvou kusů a pod hlavičkou 14 (1/4) jsme ve finále volejbalu porazili borce z trasy 17. a slavně zvítězili! Čest a sportovní sláva trasy 4 byla zachráněna!

Franta nad to, jak jsme se dozvěděli od našich zvláštních zpravodajů, vyhrál neoficiální soutěž klarinetistů. Že Jana téměř neslezla z bedny, netřeba už snad ani zdůrazňovat.

TAK byly o víkendu již 33. Pantakové hry. I když účast poslední dobou není tak početná jako v minulosti, přesto si to asi 150 účastníků velmi užilo, atmosféra takřka rodinná.
Barvy 4. trasy jsem po dlouhé době nehájila jen já sama, ale letos se zúčastnil Franta Kahoun. Svým výkonem velmi pomohl družstvu 4+14 k těsnému vítězství ve volejbalovém turnaji (ve finále měli soupeři ze 17. trasy i mečbol).
Lidi ze Čtyřky, pojeďte v příštím roce alespoň ještě někdo! Petanque, kuželky a sedmiboj zvládne každý (i můj muž Radek s více jak sedmi křížky). A kdyby se podařilo dát do kupy fotbálek (4+1), byli by pořadatelé velmi rádi (Můro, co ty na to?). Další disciplíny, kde se můžete uplatnit, jsou třeba ping-pong, nohejbal (divácky asi nejatraktivnější), plavání, cyklohrátky či yalmary.
Ze společenských disciplín by Čtyřka možná zabodovala v pivní štafetě (asi 6 členů a malá piva) či v píč cupu. Ještě jsem zapomněla na dětské soutěže, kde malé Cipísky povzbuzovali většinou jejich babičky a dědečkové.
TAK co, nenalákala jsem někoho?
Jana Chloupková


TAKový výběr fotek, fotky Veroniky Jiravové jsou zde.

Sdílej to!

Be the first to comment